Istoria Oțelului Galați, vândută la preț de fier vechi

309
Istoria Oțelului Galați, vândută la preț de fier vechi - trofeesimarciotelulgalati-1486472555.jpg

Articole de la același autor

Adunarea creditorilor F.C. Oțelul a decis să folosească platforma Casei de Licitații Artmark pentru a pune în vânzare obiectele ce au definit istoria sportivă a clubului. 


Începând cu seara de 23 februarie 2017, istoria topită a Oțelului va rămâne doar în inimile suporterilor și ale colecționarilor. La mai bine de jumătate de secol de la înființarea echipei gălățene, Marca "Oțelul", precum și dreptul de utilizare a acesteia, dar și palmaresul echipei, format din 80 de cupe, sunt puse în vânzare prin licitație de către administratorul F.C. Oțelul, aflat în insolvență, la un preț de pornire de 9.000 euro.


Suporterii Oțelului vor mai putea achiziționa: o colecție de portrete-caricaturi ale jucătorilor (26 de desene - preț de pornire 1000 de euro); istoria F.C. Oțelul Galați în imagini, colecția oficială de fotografii și afișe a clubului (106 piese - preț de pornire 3.500 de euro); echipament sportiv (peste 200 de piese de echipament), printre care trei tricouri alb-roșu și nouă tricouri albastru-negru, cu care s-a jucat în Liga Campionilor, alături de peste 20 de tricouri cu care s-a jucat în Liga I.


Licitația din data de 23 februarie va fi precedată de expoziții în București și Galați, precum și de o conferință de presă la București, în data de 10 februarie, orele 12.00, la sediul Artmark (Palatul Cesianu-Racoviță).




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9422 secunde