Irina Macovei, o speranță a baschetului constănțean

223
Irina Macovei,  o speranță  a baschetului constănțean - irina-1592233744.jpg

Articole de la același autor

Irina Macovei este o tânără practicantă a baschetului. Născută pe data de 8 iunie 2007, la Constanța, a început să practice această disciplină sportivă în urmă cu șapte ani, alături de Admar Constanța.

După un an, a trecut la CSS 1 Constanța, unde a practicat baschetul până în 2016. Avea să fie momentul în care s-a alăturat echipei CS Laguna, devenită între timp Athletic Laguna și unde evoluează în prezent.

Irina a participat la toate turneele de baby și mini-baschet naționale, între 2014 și 2019, iar la ediția 2019, a înscris 120 puncte în competiția de mini-baschet.

"Sunt ca un burete. Absorb tot ce e mai bun de la fiecare jucător. Așa că nu pot spune că am doar un singur jucător preferat. În prezent, îmi place prestația lui Giannis Antetokounmpo, admir pasiunea lui Kobe Bryant și simt că am potențialul lui LeBron James", a transmis Irina Macovei.

Visul măreț al Irinei este acela de a ajunge în Statele Unite ale Americii, își dorește foarte mult să evolueze pentru o forță a baschetului de peste ocean. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3426 secunde