Irina Begu și Monica Niculescu au părăsit turneul de la Washington

132
1
Irina Begu și Monica Niculescu au părăsit  turneul de la Washington - irinabegu-1439134476.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarele române de tenis Irina Begu și Monica Niculescu s-au oprit în sferturile de finală ale probei de simplu din cadrul turneului WTA de la Washington.

Irina Begu a pierdut în fața rusoaicei Ekaterina Makarova (principala favorită), scor 4-6, 6-2, 1-6, în timp ce Monica Niculescu a abandonat în primul set cu Samatha Stosur (Australia), la scorul de 0-4, acuzând dureri în zona abdominală. Niculescu a fost nevoită să se retragă și din proba de dublu, unde făcea pereche cu italianca Irina Falconi. Cele două trebuiau să dispute semifinala împotriva perechii Lara Arruabarrena (Spania) / Andreja Keplac (Slovenia).

Pentru accederea în sferturile de finală, Begu și Niculescu au primit câte un cec în valoare de 6.200 de dolari și 60 de puncte WTA.

v v v

Perechea formată din jucătorul român Florin Mergea și indianul Rohan Bopanna a pierdut meciul din semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Washington, în fața perechii americane Bob și Mike Bryan, scor 3-6, 4-6.

Este prima victorie pe care o obțin frații Bryan în fața lui Florin Mergea în acest an. Mergea i-a învins la Australian Open și la Dubai, unde a făcut pereche cu Dominic Inglot (Marea Britanie), și la Wimbledon, alături de Rohan Bopanna.

Pentru evoluția lor, Mergea și Bopanna au primit câte un cec în valoare de 21.550 de dolari și 180 puncte ATP. 

Comentează știrea

Sârbu Ilie
10 august 2015
Sport

De multe ori eroare de aplicație

Articole pe aceeași temă

Duminică, 09 August 2015
Stire din Sport : Tenismeni suspendați pe viață
Pagina a fost generata in 0.7335 secunde