Iordănescu: "Sper ca FRF să ia măsuri dure împotriva Stelei"

142
Iordănescu:

Articole de la același autor

Selecționerul Anghel Iordănescu a declarat, ieri, la Aeroportul "Henri Coandă", că Federația Română de Fotbal trebuie să sancționeze dur clubul Steaua pentru refuzul de a permite celor șase jucători ai săi să participe la stagiul de pregătire al echipei naționale a României din Turcia. 


"Inițial, Steaua a anunțat că toți cei șase vor veni. Vineri, a fost însă o întâlnire la nivelul federație - Steaua, iar conducerea Stelei a avut o poziție de forță. Nu și-a dat acordul pentru această participare la națională, ceea ce mie mi se pare lipsit de fair-play, pentru că trebuie să respectăm naționala. Trebuie să înțelegem că nu mai suntem în cupele europene. Singura care reprezintă țara e naționala. Nu e fair-play din partea Stelei, care se află în competiție cu Astra, Dinamo, cluburi care ne-au pus la dispoziție jucătorii. În schimb, Steaua a încercat să boicoteze cantonamentul naționalei", a declarat selecționerul român. 


Întrebat dacă vor fi repercusiuni asupra prezenței jucătorilor Stelei în lotul naționalei pentru EURO 2016, Iordănescu a precizat: "Mi-ar fi greu să dau un răspuns. Nu-mi doresc acest lucru, dar FRF și Comitetul Executiv trebuie să analizeze cu atenție și să ia o decizie dură împotriva clubului Steaua". 


În cantonamentul din Turcia, tehnicianul va avea la dispoziție doar 21 de jucători, din cei 27 convocați inițial. Ceilalți șase - Florin Niță, Paul Papp, Alin Toșca, Mihai Pintilii, Nicolae Stanciu și Adrian Popa - au plecat, duminică seara, alături de lotul Stelei, într-un stagiu de pregătire în Turcia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1908 secunde