Steaua - HCDS, în Liga Națională de handbal masculin

Ionuț Stănescu face apel către suporteri: "Avem mare nevoie de voi!"

439
Ionuț Stănescu face apel către suporteri:

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța va întâlni pe Steaua București, astăzi, de la ora 17.30, la Chiajna, într-o partidă contând pentru etapa a XVlll-a a Ligii Naționale.

Jucătorii antrenați Zvonko Sundovski vin după înfrângerea din Danemarca, cu Holstebro, în primul meci din grupele Cupei EHF, și rămâne de văzut cât de bine s-au recuperat psihic după acel moment. Nici steliștii nu o duc prea bine: vin, la rându-le, după un eșec surprinzător pe terenul CSM-ului Focșani, scor 18-23, dar și după umilința cu Meshkov Brest (Belarus), în SEHA Liga, scor 21-35.

Cele două formații s-au mai întâlnit o dată în acest sezon, la Chiajna, în optimile de finală ale Cupei României, atunci ilfovenii impunându-se cu scorul de 27-24.

"Meciul cu Steaua este deosebit de important. Mergem la Chiajna să ne apărăm poziția în clasament, apoi urmează meciul de acasă cu Porto, pe care trebuie să îl câștigăm ca să rămânem în cursa calificării. Mă bucur că fanii noștri au fost alături de noi și la meciul din Danemarca, prin intermediul rețelelor de socializare. Îi așteptăm și la sală să ne susțină și să obținem prima victorie din grupă. Avem mare nevoie de ei", a declarat președintele HC Dobrogea Sud Constanța, Ionuț Stănescu, pentru site-ul clubului.

Fanii constănțeni vor fi alături de favoriții lor și la Chiajna. Peste 50 de suporteri s-au mobilizat și merg optimiști spre victoria cu numărul 14 din acest sezon de Ligă Națională.

Partida va fi transmisă în direct pe TVR HD.

XXX

Partida dintre HC Dobrogea Sud Constanța și FC Porto Sofarma, din etapa a doua a Grupei C a Cupei EHF, este programată sâmbătă, 16 februarie, la Sala Sporturilor, de la ora 14.45. Duelul va fi transmis în direct pe Digi Sport 2 și Telekom Sport.

În prima etapă, portughezii s-au impus lejer în fața spaniolilor de la Liberbank Cuenca, scor 37-26 (20-12), și se anunță a fi o pretendentă la câștigarea grupei. Lidera din campionatul Portugaliei are în lot trei internaționali cubanezi și opt portughezi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.534 secunde