HC Dobrogea Sud a mai făcut un transfer

Ionuț Rotaru: "Sunt onorat să joc pentru vicecampioana României!"

277
Ionuț Rotaru:

Articole de la același autor

Clubul HC Dobrogea Sud a mai făcut un transfer important. Centrul Ionuț Rotaru (33 de ani) a semnat un contract până la sfârșitul actualului sezon și va debuta pentru echipa constănțeană, sâmbătă, la ora 18.00, în meciul de la Sala Sporturilor, cu CSM Făgăraș. 


Fost jucător al echipelor Știința Bacău, Potaissa Turda și Dunărea Călărași, Ionuț Rotaru are o mare experiență în Liga Națională și a evoluat în numeroase meciuri internaționale, atât în cupele europene inter-cluburi, cât și pentru naționala de seniori a României. În 2018, a cucerit Cupa Challenge cu Potaissa Turda.


"Sunt onorat să joc la Constanța, pentru vicecampioana României. Îmi doresc să pun umărul la realizarea obiectivelor din acest sezon. Îmi place foarte mult cum am fost primit, simt că este o echipă de profesioniști. Băieții au fost OK, foarte prietenoși. Cu mulți dintre ei mă cunosc de-o viață, chiar dacă am fost adversari. Asta cred că mă va ajuta să mă integrez repede. Sper să facem meciuri frumoase împreună și să bucurăm suporterii acestei echipe", a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, Ionuț Rotaru. 


Născut la Adjud, unde a și început handbalul, Ionuț Rotaru a jucat în Liga Națională pentru Știința Bacău (2008-2015) și Potaissa Turda (2015-2019), cu ambele bifând prezențe pe podiumul național, dar și participări în Cupa EHF și Cupa Challenge. Are în palmares trei medalii de argint cu Știința Bacău și două de bronz cu Potaissa Turda. 
La începutul actualului sezon, a semnat cu Dunărea Călărași, de unde vine la Constanța. 


"Va fi un jucător foarte util. Aveam nevoie de un centru valoros, ca Ionuț Rotaru. Sunt convins 100% că se va integra rapid în echipă, pentru că este un jucător cu mare experiență", a declarat președintele HC Dobrogea Sud, Ionuț Stănescu. 


XXX 
HC Dobrogea Sud va juca sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor, cu CSM Făgăraș, în etapa a IV-a din Liga Națională. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5794 secunde