Ionuț Pușcașu: "Va fi un meci extrem de dificil pentru noi"

156
Ionuț Pușcașu:

Articole de la același autor

Echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanța joacă, sâmbătă, 10 februarie, de la ora 12, în Sala Sporturilor, împotriva celor de la HC Dinamo București, într-o partidă contând pentru etapa a XX-a a Diviziei A, Seria A. Intrarea la meci este gratuită.

În partida tur, disputată în Capitală, constănțencele antrenate de Ionuț Pușcașu și Lăcrămioara Ilie s-au impus la limită, scor 26-25. În pauza competițională, HC Dinamo a reușit să-și întărească serios lotul. În cele patru partide disputate în anul 2018, Dinamo le-a câștigat pe toate într-o manieră categorică, reușind succese împotriva unor echipe precum CSS Tulcea (locul 5) sau HCF Piatra Neamț (locul 3), din prima parte a ierarhiei.

"Va fi un meci extrem de greu pentru noi. Față de meciul din tur, echipa din București s-a întărit considerabil. Am reușit să strângem și noi niște informații legate de ele, și sperăm ca, la ora meciului, să dovedim că ne merităm locul în clasament. Sper ca suporterii să fie alături de noi, așa cum au făcut-o și în ultimele partide, deoarece fetele se simt mai puternice cu ei alături", a declarat antrenorul principal al "universitarelor", Ionuț Pușcașu.

În clasament, CSU Neptun Constanța se menține pe poziția secundă, cu 45 de puncte, loc ce asigură prezența în barajul de promovare în Liga Națională la finalul sezonului. De partea cealaltă, HC Dinamo București a urcat până pe locul 7, cu 30 de puncte.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Februarie 2018
Stire din Sport : CSU Neptun,  deplasare la Bacău
Pagina a fost generata in 2.1747 secunde