Un baschetbalist de la CS Phoenix, convocat la lotul național

Ionuț Neacșu, în Tabăra Giganților

1644
5
Ionuț Neacșu, în Tabăra Giganților - baschet-1310741863.jpg
Ionuț Neacșu, cel mai bun jucător al echipei de mini-baschet băieți a CS Phoenix Constanța, clasată pe locul 8 (din 77 participante) la recent încheiatul Campionat Național de la Brașov, a fost remarcat de către observatorii Federației Române de Baschet, care au monitorizat competiția.

Drept urmare, Ionuț Neacșu a fost selecționat în lotul pentru Tabăra Giganților 2011 - lot național de mini-baschet.

"Păstrând tradiția, federația oferă, și în acest an, celor mai mari speranțe ale baschetului românesc ocazia să participe la Tabăra Giganților, stagiu care va avea loc în perioada 17-23 iulie. Cei 30 de sportivi nominalizați la finalul Campionatului Național de mini-baschet vor fi cazați la Hotel Aurora din Brașov, cu începere din 17 iulie, ora 12", informează site-ul oficial al FRB.

Pe lângă locul fruntaș obținut în clasamentul final de echipa de băieți la Campionatul Național, faptul că un sportiv al CS Phoenix a fost selecționat în lotul național este încă un motiv care de-monstrează că la acest club chiar se învață baschet.

"La această reușită au contribuit atât sportivul nostru, Ionuț, familia lui, dar și antrenorii care au văzut în el, încă de la început, un mare talent. Ionuț este un copil foarte talentat și depinde numai de el ce dorește să facă pe viitor. Cu siguranță, poate ajunge un mare jucător de baschet", a declarat președintele CS Phoenix, Cristian Mânăstireanu.

v v v

Asigurând continuitatea Programului Național de Dezvoltare "PerformBaschet, Un pas înainte", Federația Română de Baschet oferă oportunitatea tinerilor sportivi cu vârste cuprinse între 13 și 15 ani (băieți și fete) să se pregătească în această vară la cele mai înalte standarde.

În premieră națională, sub egida NBA Development, FRB organi-zează, cu sprijinul Federației de Baschet din Turcia, ediția inaugurală a "Summer Camp Perform Baschet", în complexul universitar din Brașov, în perioada 7-12 august. Tabăra se va bucura de prezența a trei antrenori americani cu experiență în organizarea de camp-uri baschetbalistice în întreaga lume: Alan Walls, Chris Dial și Ryan Turcott. Cei trei tehnicieni vor sosi împreună cu managerul turc Kivanc Ayvalioglu direct de la celebrul "12 Giant Men Basketball Camps", care a promovat zeci de sportivi turci spre NCAA și NBA.

Sportivii care doresc să participe la stagiu se pot înscrie până în data de 21 iulie, pe adresa de mail [email protected].

Comentează știrea

miki
16 iulie 2011
cel mai tare club fazut vreodata

Tabara gigantilor, domnule Manastireanu, inseamna participarea celor mai inalti sportivi din competitia respectiva dupa cum se intelege si din denumire, dar oricum voi sunteti cel mai tare club, asa ca..........Ati obtinut locul 2 la babybaschet, competitie la care participa echipe slabute, celelalte joaca in afara la competitii mult mai tari

George
17 iulie 2011
Bravo, John!

Bravo tie! Munca ta este si va fi rasplatita de rezultate din plin. Noi ne bucuram din toata inima pentru tine! Bafta multa si asteptam sa citim si articolul de dupa Tabara gigantilor! Arata-le ce poti!

CORNELIU GHINEA
20 iulie 2011
FELICITARI

FELICITARI DIN TOT SUFLETUL TINERILOR SPORTIVI ...LA MAI MARE SI MULT SUCCES CAND AM VORBIT CU CEI DE LA TRUST MOTORS IMPORTATOR PEUGEOT DE O SPONSORIZARE SE UITAU STRAMB NU AU INTELES DIN PACATE....CRED D-NUL GHEORGHE DOLOFAN VA TREBUI SA SCHIMBE PE CINEVA LA SPONSORIZARI , MANAGER STIU EU PACAT .EU AM LUCRAT CA MANAGER LA UNA DIN FILIALE IN FOCSANI CHIAR VROIAM SA INVESTESC CUMPARAND INSA AM DESCOPERIT CA PATRONUL FACEA DE TOATE NUMAI MUNCA SERIOASA NU ..SPER SA NU FIE ASA IN TOATA RETEAUA PEUGEOT DIN TARA ASA CA DUPA CE M-AM RETRAS AU INCEPUT SA SCARTAIE SI AU DAT FALIMENT...NU-I DE MIRARE.... ORICUM BRAVO BAIETI SI FELICITARI PARINTILOR EI SUNT GENERATIA CARE VA SALVA ROMANIA , IN EI TREBUIA SA INVESTIM.....

Ilie Neacsu
20 iulie 2011
Felicitari si la mai mare...

Bravo Ionut, iti spune tati de departe... Bravo, mai baiatule, tine-o tot asa si arata-le acolo ce poate Constanta... Sa tii minte intotdeauna de unde ai pornit si cati colegi si antrenori te-au ajutat sa ajungi la acest nivel... Te sarut cu mult drag si dor, sa ne vedem cu bine acasa...

Catalina Ioana Naum
29 august 2011
Bravo!

Bravo Ionutz!!!Sunt mandra ca am fost colega ta!!!Tine-o tot asa!!!Cata:*

Articole pe aceeași temă

Joi, 23 Decembrie 2010
Stire din Sport : Baschet-show
Pagina a fost generata in 1.1569 secunde