Ionuț Gheorghe a schimbat categoria la Cupa României

1701

Articole de la același autor

Pugilistul constănțean Ionuț Gheorghe, de la CS Farul, a început aseară evoluțiile de la Cupa României pentru seniori, întrecere care se desfășoară la Iași.
Fostul medaliat olimpic boxează la 69 kg, o categorie de greutate superioară celei obișnuite, 64 kg, iar în primul meci, din sferturile de finală, l-a întâlnit pe Bogdan Chiroșca (CSM Reșița). Victoria era echivalentă cu obținerea medaliei de bronz și cu întâlnirea în semifinale a învingătorului din partida Elvis Suliman (BC Simion, fost la Mangalia) - Dragoș Timofte (Muscelul).
Un alt farist, Cristian Crețu (categ. 54 kg), a urcat deja pe podium, calificându-se în semifinale, după victoria din meciul cu Iulian Morar (Motorul Arad). Adversarul din penultimul act este însă unul redutabil, Răzvan Andreiana (Dinamo), fost campion european de juniori.
Delegația constănțeană de la Iași este formată din cinci pugiliști, ceilalți trei fiind Petrică Șchiopu (Callatis Mangalia, categ. 60 kg), Ionuț Neacșu (Callatis, categ. 75 kg) și Ionuț Bodilcu (Farul, categ. 81 kg).
Șchiopu a pierdut în prima zi, învins la limită, la diferență de un singur punct, de Cătălin Sandu (BC Bacău), iar Neacșu și Bodilcu au boxat aseară, cu Cristian Irimia (Dinamo), respectiv Cadrim Cherecheș (Timișoara).
La Iași este prezent și arbitrul AIBA Toma Matei, președintele Asociației Județene de Box Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5442 secunde