Ion Țiriac, despre Maria Sharapova: să se retragă din activitatea sportivă și să restituie banii câștigați în carieră

421
Ion Țiriac, despre Maria Sharapova: să se retragă din activitatea sportivă și să restituie banii câștigați în carieră - ioniriac-1457630093.jpg

Articole recomandate

Fostul mare jucător de tenis Ion Țiriac nu crede în nevinovăția Mariei Șarapova în cazul de dopaj în care este aceasta implicată. El spune că rusoaica ar trebui să se retragă din activitatea sportivă și să restituie banii câștigați în carieră.

"Cred că nu a fost o greșeală, a fost o ignoranță. Nu există meserie de sportiv, dar tenisul este cel mai mare făcător de bani, nu fotbalul. Uită-te la Federer, la Șarapova. Nu există bărbat mai avut ca Federer, face 90 de milioane pe an, Șarapova făcea 30-40 de milioane. Asemenea greșeală este ușor de făcut, dar e foarte greu de acceptat. Cine o crede pe Șarapova? Nimeni nu o crede.

Să fiu al dracului, aș face-o să dea toți banii înapoi, dacă este adevărat. Însă eu i-aș da circumstanțe atenuante. Pentru singura rațiune că nu vine una care nu a jucat 5-6 luni, joacă în ianuarie și pentru alea 12 zile a luat ce a luat de 10 ani și a încurcat-o forever", a spus Țiriac, citat de Realitatea TV.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.588 secunde