€ 4.7619
£ 5.507
$ 4.2322

Mai multe ştiri online:

Ion Crăciun, „în cărți“ pentru a prelua naționala de handbal feminin

Ştire online publicată Vineri, 15 Iunie 2012. Autor: Sorin MIHALACHE
Fostul antrenor al campioanei României la handbal masculin HCM Constanța și al defunctei echipe de handbal feminin CS Tomis, Ion Crăciun, se află pe lista tehnicienilor nominalizați pentru a prelua naționala feminină a României.

Crăciun ar putea face pereche cu Aurelian Roșca, acest tandem fiind propus în cadrul ședinței Comisiei Tehnice din cadrul Federației Române de Handbal, desfășurată săptămâna aceasta.

Favorit în cursa pentru postul de selecționer, rămas vacant după ce mandatul lui Radu Voina s-a încheiat, este însă antrenorul Zalăului, Gheorghe Tadici.

Propunerile vor fi analizate, luni, 18 iunie, în cadrul Consiliului de administrație al FRH.

Sub comanda lui Radu Voina, România a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Londra 2012. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
luni, 15 aprilie Foto : ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni 2801 vizite, 0 comentarii ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni
Economie
sambata, 13 aprilie Foto : Care este viitorul profesiei de navigator? 1363 vizite, 0 comentarii Care este viitorul profesiei de navigator?
Cultură-Educație
sambata, 13 aprilie Foto : Semnal de alarmă. „Învățământul profesional este înțeles greșit de părinți!“ 1027 vizite, 0 comentarii Semnal de alarmă. „Învățământul profesional este înțeles greșit de părinți!“
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.6352 secunde