Ioana Bran, mesaj pentru nemulțumiți, după ce a fost înlăturată de la MTS

330
Ioana Bran, mesaj pentru nemulțumiți, după ce a fost înlăturată de la MTS - 950807ioana-1542865124.jpg

Articole recomandate

Ioana Bran a fost înlăturată din fruntea Ministerului Tineretului și Sportului luni, 19 noiembrie, în urma ședinței Comitetului Executiv Național (CEx) al Partidului Social Democrat. Marți, Ioana Bran a oferit prima reacție pe pagina sa de Facebook, în urma remanierii.

Fostul ministru al Tineretului și Sportului a fost deseori subiectul unor ironii și critici în media, în perioada celor 10 luni de mandat. Astfel, Ioana Bran a ținut să ofere un mesaj special pentru cei care au taxat-o dur până acum.

"Celor care m-au criticat, le mulțumesc pentru observațiile care poate, de multe ori mi-au folosit și le doresc să rămână vigilenți și să apere în continuare interesele sportului. Le doresc mult succes tuturor partenerilor cu care am lucrat, de la federații la subordonatele MTS, de la COSR la celelalte ministere și la foștii colegi din Guvern.

Îmi voi continua activitatea politică cu aceeași ambiție și voi rămâne mereu apropiată de tineret și de sport, ori de câte ori va fi nevoie. Le doresc colegilor din noua echipă guvernamentală putere de muncă și mult succes!", a declarat deputata în vârstă de 32 de ani.

La Ministerul Tineretului și Sportului, în locul Ioanei Bran va veni Constantin Matei, senator de Vâlcea al PSD.

Sursa: digisport.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8998 secunde