Ioan Sdrobiș a schimbat "11"-le de start al Farului

1250
Ioan Sdrobiș a schimbat
La meciul în familie de ieri, tehnicianul "marinarilor" a încercat noi variante pentru formula de bază, atenția "Părintelui" îndreptându-se cu precădere asupra flancului drept.

Obișnuita partidă-școală a Farului de la mijlocul săptămânii, disputată, ieri, pe arena principală, a arătat o echipă a posibililor titulari schimbată (doi jucători noi și uniii fotbaliști puși pe alte posturi) față de formația cu care "Părintele" a început meciul cu FC Botoșani.
Astfel, au apărut Buzea, folosit fundaș dreapta, și Mutulescu, utilizat mijlocaș la închidere, în vreme ce Nițescu a urcat mijlocaș dreapta, iar Boboc a trecut din centrul liniei mediene în flancul stâng, de unde B. Rusu a fost mutat în atac. Echipa a fost: Zdrâncă - Buzea, I. Barbu, L. Ștefan, Paș-covici - Nițescu, Lucan, Mutulescu, Boboc - Ad. Câmpeanu, B. Rusu.
Modificările i-au vizat pe Scărlătescu, Boghițoi și Boboc, de altfel cei trei schimbați cu FC Botoșani, primii doi jucând acum la cealaltă echipă, în vreme ce Boboc a rămas în formula de start, dar a fost încercat în alt rol.
A doua echipă de ieri i-a cuprins pe Al. Răuță - Vlad, Parfenie, Filip, Tașcă - Scărlătescu, Ursachi, L. Mihai II, I. Lupu - Boghițoi, Abuzătoaie.
În startul părții secunde a meciului, Sdrobiș a operat alte modificări, post pe post: Craiu în locul lui Zdrâncă, Husein în locul lui Tașcă, Drăghici în locul lui Ursachi și Hurdubei în locul lui Abuzătoaie. Apoi, pe parcursul reprizei, Mutulescu și Scărlătescu au făcut schimb de formații, iar Pașcovici, menajat, a ieșit mai devreme, ceea ce a dus la o nouă așezare pe posturi în efectivul formulei de bază. Fundaș dreapta a revenit Nițescu, Scărlătescu a jucat mijlocaș dreapta, Buzea închizător, iar Boboc a coborât fundaș stânga.
Formația "titularilor" s-a impus cu 2-0, cu câte un gol înscris în fiecare repriză de Nițescu și B. Rusu, al doilea cu o execuție a la Madjer (după o pasă a lui Scărlătescu), la capătul unei faze rapide de contraatac, care l-a mulțumit pe Sdrobiș. "Părintele" a stat tot timpul cu gura pe elevii săi, a oprit jocul când a crezut de cuviință și a repetat unele faze fixe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 06 Septembrie 2010
Stire din Sport : Echipă de luptători
Sâmbătă, 04 Septembrie 2010
Stire din Sport : "Marinarii" se duelează cu liderul
Miercuri, 08 Septembrie 2010
Stire din Sport : FC Farul a renunțat la patru jucători
Sâmbătă, 04 Septembrie 2010
Stire din Sport : Farul îi ia pulsul Stelei
Pagina a fost generata in 0.3004 secunde