Ioan Andone a preluat ȚSKA Sofia

995
Ioan Andone a preluat ȚSKA Sofia - dff0331ad7d529f5e5f16e01ac8525ec.jpg
Tehnicianul român Ioan Andone a preluat formația bulgară ȚSKA Sofia, iar ieri a fost prezentat oficial.
"Contractul lui Andone va fi pe un sezon și jumătate, cu opțiune de prelungire pe încă doi ani. Obiectivul va fi câștigarea campionatului, altul nu poate fi", a spus impresarul Giovanni Becali.
ȚSKA Sofia ocupă locul secund în campionatul Bulgariei după finalul turului, cu 31 de puncte, la patru distanță de liderul Litex Loveci, și i-a transferat în această iarnă pe Florentin Petre și Daniel Pancu.
Înainte de Andone, oficialii bulgari au încercat să-i numească pe banca tehnică pe Victor Pițurcă și Gheorghe Hagi, însă pretențiile financiare ale celor doi au fost considerate exagerate. Presa din Bulgaria scrie că Andone va primi la ȚSKA 25.000 de euro lunar.
În vârstă de 49 de ani, Ioan Andone este liber de contract din toamnă, atunci când a fost demis de pe banca celor de la Al-Ahli Dubai. În cariera sa, fostul internațional a mai pregătit Sportul Studențesc, Universitatea Cluj, Petrolul, Farul, FC Brașov, FC Bihor, Dinamo, Omonia Nicosia, CFR Cluj și Al-Ettifaq, reușind să câștige două titluri de campion, cu Dinamo (2004) și CFR Cluj (2008).
Andone a declarat că preluarea lui ȚSKA Sofia este o provocare pentru el și a adăugat că nu are decât un singur obiectiv în Bulgaria, câștigarea campionatului încă din acest sezon.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Ianuarie 2010
Stire din Sport : "Ne trebuie stabilitate"
Pagina a fost generata in 0.3276 secunde