Învins la Roland Garros, Horia Tecău ratează prezenţa la JO de la Tokyo

213
Învins la Roland Garros, Horia Tecău ratează prezenţa la JO de la Tokyo - invins-1623245221.jpg

Articole de la același autor

Perechea Horia Tecău (România) / Kevin Krawietz (Germania, nr. 9) a ratat calificarea în semifinalele probei masculine de dublu de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

În sferturi, tenismenul constănţean şi partenerul său au fost învinşi, în trei seturi, scor 2-6, 7-6 (3), 5-7, de columbienii Juan Sebastian Cabal şi Robert Farah, favoriţii nr. 2, la capătul unei partide care a durat două ore şi 29 de minute.

Graţie accesului în optimi, Tecău şi Krawietz au primit un cec de 49.853 de euro şi 360 de puncte ATP al dublu.

Ratând accesul în fazele superioare la Internaţionalele Franţei şi totodată pătrunderea în Top 10 la dublu, Horia Tecău are, practic, şanse nule de a participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo, sub semnul întrebării fiind doar varianta unui wild-card acordat de organizatori.

În proba de simplu masculin Stefanos Tsitsipas (Grecia; 22 ani, 6 ATP) s-a calificat pentru al doilea an consecutiv în semifinale, după ce l-a învins, în trei seturi, scor 6-3, 7-6 (3), 7-5, pe Daniil Medvedev (2 ATP), rusul nemaiavând nicio şansă de a-l detrona prea curând pe sârbul Novak Djokovic din fotoliul de lider mondial.

Tsitsipas va juca în semifinale cu Alexander Zverev (Germania; 24 ani, 5 ATP), care a trecut în sferturi, tot în trei seturi, scor 6-4, 6-1, 6-1, de spaniolul Alejandro Davidovich Fokina. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2658 secunde