Mixu Paatelainen: Cred că am fost echipa mai bună, dar nu a fost de ajuns

148
Mixu Paatelainen: Cred că am fost echipa mai bună, dar nu a fost de ajuns - mixupaatelainenimage1873655060-1413356895.jpg
Selecționerul Finlandei, Mixu Paatelainen, a declarat că echipa sa a fost mai bună în cea mai mare parte a meciului cu România, însă acest lucru nu a fost de ajuns pentru obținerea unui rezultat pozitiv, "tricolorii" reușind să se impună cu scorul de 2-0, informează uefa.com.


"Cred că am fost echipa mai bună în mare parte a meciului, dar nu a fost de ajuns. O greșeală ne-a costat scump (n.r. - eliminarea lui Ring), mereu este greu să joci cu un om mai puțin. Cartonașul roșu și cornerul acordat României au reprezentat cheia meciului. Încă suntem în cursă, avem următorul meci în Ungaria, în noiembrie. Nu spun că trebuie neapărat să-l câștigăm, pentru că încă e devreme, dar ar fi frumos să luăm cele trei puncte", a declarat Paatelainen.

Reprezentativa României a învins, marți, la Helsinki, cu scorul de 2-0 (0-0), selecționata Finlandei, în etapa a treia a grupei F de calificare la Euro-2016, în care ambele goluri au fost marcate de Bogdan Stancu și "tricolorii" au evoluat cu un jucător în plus din minutul 56.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4892 secunde