Liga Campionilor devine o competiție fără suspans

366
Liga Campionilor devine o competiție fără suspans - 131177-1415263798.jpg
Deși s-au disputat doar patru etape din grupele Ligii Campionilor, se știu deja cinci echipe calificate în "optimile" competiției, iar alte patru formații sunt aproape calificate, doar o minune putând să le mai oprească. Suspansul se mai menține, astfel, doar în privința a șapte locuri din totalul de 16 în următoarea fază. Această stare de lucruri vine să întărească impresia generală că fotbalul european se polarizează accentuat, devenind un sport în care surprizele sunt tot mai rare, iar distanța dintre cluburile puternice și "restul lumii" mărindu-se cu fiecare sezon. De pe lista formațiilor cu biletele spre "optimi" în buzunar nu lipsesc superputerile Real, Bayern și Barcelona. O singură echipă din Est, Șahtior, este după patru etape ca și calificată în faza următoare, scrie prosport.ro


Real Madrid (Grupa B), Borussia Dortmund (Grupa D), Bayern München (Grupa E), PSG și FC Barcelona (Grupa F) și FC Porto (Grupa H) sunt deja calificate matematic. Bayer Leverkusen (Grupa C), Arsenal (Grupa D), Chelsea (Grupa G) și Șahtior Donețk (Grupa H) sunt și ele aproape calificate.

Lupta rămâne deschisă în Grupa A (unde măcar teoretic toate cele patru echipe păstrează șanse de calificare), Grupa B (Basel, Liverpool și Ludogoreț luptă pentru locul 2), Grupa C (Monaco, Zenit și Benfica au șanse reale doar la locul 2), Grupa E (Roma, ȚSKA Moscova și Manchester City luptă pentru locul 2) și Grupa G (Schalke, Sporting și Maribor trag nădejde la locul 2).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4862 secunde