Dinamo Kiev tratează serios Europa League: și-a menajat vedetele în ultimul meci

54
Dinamo Kiev tratează serios Europa League: și-a menajat vedetele în ultimul meci - 6355641365880749-1411976927.jpg
Adversara de joi a roș-albaștrilor a folosit, în Cupa Ucrainei, doar 5 dintre titularii care au învins cu 3-0 la Rio Ave, în prima etapă din grupa EL.

Steaua nu și-a permis să-și menajeze oamenii importanți întrucît a avut un derby esențial contra Astrei, o situație diferită de cea în care se găsește adversara ei de joi. Dinamo Kiev a folosit numai jumătate din formula de bază în Cupa Ucrainei. A cîștigat cu 1-0 sîmbătă la Lvov și merge mai departe în Cupă, dar și-a calculat mutările și pentru partida din Europa League.

Antrenorul Serghei Rebrov i-a odihnit pe Iarmolenko și pe Kraveț, golgeterii campionatului Ucrainei, cu cîte 5 goluri fiecare. Dar și-a luat măsuri de siguranță în meciul cu Karpatî, i-a trimis din start pe teren pe playmakerul Belhanda și pe extrema Lens. Mijlocașul fost campion al Franței cu Montpellier a fost schimbat însă după o oră de joc.

Dinamo și Steaua au cîte o victorie în grupa J, dar românii au golaveraj mai bun după ce au învins-o pe Aalborg cu 6-0. Derby-ul grupei va fi joi, de la ora 20:00, în direct pe DigiSport și pe DolceSport, scrie gsp.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.91 secunde