Interes major pentru finala Cupei EHF la handbal feminin

423
Interes major pentru finala Cupei EHF la handbal feminin - interes-1525970316.jpg

Articole recomandate

Primăria Craiova a anunțat, ieri, că pentru meciul retur din finala Cupei EHF la handbal feminin, dintre echipa SCM Craiova și Vipers Kristiansand, din Norvegia, partidă decisivă pentru desemnarea câștigătoarei, va fi amplasat un ecran gigant pe esplanada Sălii Polivalente. 


"Partida de vineri este cel mai important eveniment din istoria sportului craiovean, prin prima calificare a unei echipe din Bănie într-o finală de cupă europeană. Primăria Municipiului Craiova anunță iubitorii sportului craiovean și ai handbalului că vineri, 11 mai, începând cu ora 18.00, sunt așteptați în număr cât mai mare pe esplanada Sălii Polivalente, pentru a fi alături de fetele de la SCM Craiova în meciul retur din finala Cupei EHF la handbal feminin, contra echipei Vipers Kristiansand din Norvegia, partidă decisivă pentru desemnarea câștigătoarei. Suporterii sunt așteptați cu un ecran gigant pe care se va transmite în direct meciul, DJ, fan corner și multe alte surprize", a anunțat Primăria Craiova. 


Returul finalei Cupei EHF, dintre SCM Craiova și Vipers Kristiansand, se va desfășura vineri, 11 mai, de la ora 19,30, în Sala Polivalentă din Craiova.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3458 secunde