€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Interes major pentru finala Cupei EHF la handbal feminin

Ştire online publicată Vineri, 11 Mai 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Primăria Craiova a anunțat, ieri, că pentru meciul retur din finala Cupei EHF la handbal feminin, dintre echipa SCM Craiova și Vipers Kristiansand, din Norvegia, partidă decisivă pentru desemnarea câștigătoarei, va fi amplasat un ecran gigant pe esplanada Sălii Polivalente. 


„Partida de vineri este cel mai important eveniment din istoria sportului craiovean, prin prima calificare a unei echipe din Bănie într-o finală de cupă europeană. Primăria Municipiului Craiova anunță iubitorii sportului craiovean și ai handbalului că vineri, 11 mai, începând cu ora 18.00, sunt așteptați în număr cât mai mare pe esplanada Sălii Polivalente, pentru a fi alături de fetele de la SCM Craiova în meciul retur din finala Cupei EHF la handbal feminin, contra echipei Vipers Kristiansand din Norvegia, partidă decisivă pentru desemnarea câștigătoarei. Suporterii sunt așteptați cu un ecran gigant pe care se va transmite în direct meciul, DJ, fan corner și multe alte surprize”, a anunțat Primăria Craiova. 


Returul finalei Cupei EHF, dintre SCM Craiova și Vipers Kristiansand, se va desfășura vineri, 11 mai, de la ora 19,30, în Sala Polivalentă din Craiova.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 6350 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3872 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2938 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7664 secunde