Întăriri pentru Tomitanii Constanța. "Vrem să ducem tradiția mai departe!"

334
Întăriri pentru Tomitanii Constanța.

Articole de la același autor

Rugbyștii de la Tomitanii Constanța trag tare la antrenament pentru a fi în cea mai bună formă la turneul play-off ce va debuta, pe 15 august, la Brașov, și care va închide sezonul 2019-2020 al Superligii.

Antrenorii George Sava și Radu Nicolae Mocanu au sub comanda lor și șapte jucători noi. Este vorba despre Ciprian Lucani, Cristi Boboc (ambii de la SCM Gloria Buzău), Ross Bennie Coulson, Tiqeiliesa Lesunaitait, Saukuru Etonia Vaqa (din Fiji), Vlăduț Burduja (de la LPS Constanța) și Sandro Jelia (din Georgia).

În această perioadă de pauză forțată, clubul constănțean s-a despărțit de patru jucători: George Croitoru, Ionuț Macoveanu, Kamil Sobota și Giorgi Gigauri.

"Pentru turneul de la Brașov, aveam ca și obiectiv o clasare pe un loc cât mai sus. Obiectivul principal este însă construirea unui lot competitiv pentru sezonul următor. În sezonul care va urma, ne dorim să continuăm proiectul nostru și să îl îmbunătățim. Rugby-ul are o istorie impresionantă la țărmul mării și vrem să ducem tradiția mai departe", a declarat președintele ACS Tomitanii Constanța, Cristian Cojocaru.

Pentru a face față turneului de la Brașov, Tomitanii trebuie să își omogenizeze cât mai bine lotul. Este bine știută situația grea pe care constănțenii au întâmpinat-o în sezonul care s-a întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus. Echipa se afla pe ultimul loc în Superligă, fără să câștige vreun punct și nu spera să se salveze de la retrogradare.

Iată că șansa a fost de partea echipei de la malul mării, care poate evolua în turneul al cărui start se va da pe 15 august și poate rămâne în Superligă și din sezonul viitor.

Cristian Cojocaru își dorește să ducă tradiția rugby-ului constănțean mai departe, însă este conștient că celelalte echipe sunt foarte valoroase, iar Tomitanii nu se pot bate de la egal la egal cu acestea.

Dacă ar retrograda în DNS1, Tomitanii Constanța ar putea fi colegă de competiție cu o altă formație dobrogeană, CS Năvodari. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 4.3434 secunde