Mai multe ştiri online:

Întăriri în flancul stâng! FC Viitorul l-a transferat pe Steliano Filip

Ştire online publicată Luni, 24 Iunie 2019. Autor: Sorin MIHALACHE
În timp ce echipa se află în cantonament la Poiana Brașov, conducerea FC Viitorul a reușit să perfecteze un nou transfer, Steliano Filip fiind prezentat oficial, vineri, drept nou jucător. 


În vârstă de 25 de ani, Filip evoluează pe postul de fundaș stânga și a semnat un contract valabil pentru următorii doi ani, cu drept de prelungire pentru încă un sezon. 


În cariera sa, Steliano Filip a mai jucat pentru Dinamo București, Hajduk Split sau Dunărea Călărași. 


XXX 
Fotbaliștii Viitorului își continuă pregătirile, în această perioadă, la Poiana Brașov, unde vor disputa și patru partide amicale, primele două având loc chiar astăzi, în compania echipelor Colțea Brașov (ora 11.00) și Chindia Târgoviște (ora 18.00). 
Celelalte jocuri de pregătire se vor disputa după următorul program: 
- 27 iunie: FC Viitorul - FK Csikszereda Miercurea Ciuc (ora 17.30)
- 28 iunie: FC Viitorul - FCSB (ora 11.00). 
Toate jocurile vor fi găzduite de baza Campo-Verde, spre Ghimbav. 
Seria partidelor de verificare se va încheia în data de 3 iulie, când FC Viitorul va întâlni, în deplasare, pe Cernomore Varna (Bulgaria). 
Primul meci oficial va avea loc la 6 iulie, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, cu CFR Cluj, în Supercupa României. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8707 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2784 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7775 secunde