Înscriere numeroasă la Platinum Mamaia, de la arenele Tenis Club Idu

354
Înscriere numeroasă la Platinum Mamaia, de la arenele Tenis Club Idu - inscriere-1469728175.jpg

Articole de la același autor

Începutul lunii august aduce un turneu special și mult așteptat în lumea pasionaților sportului alb și în cea mai mare comunitate de jucători de tenis amatori din România. În perioada 4-7 august, Tenis Club Idu din Mamaia este gazda Turneului Platinum - Cupa Head - Doubles Cha-llenge, din circuitul Tenis Partener, ajunsă la cea de-a VII-a ediție. 


Și-au anunțat deja prezența 120 de jucători, însă numărul lor va crește cu siguranță. Duminică, 31 august, este ultima zi de înscrieri la Platinum Mamaia - Cupa Head - Doubles Cha-llenge, iar înscrierile se fac pe site-ul oficial al Tenis Partener. 


Proba de dublu oferă un program de turneu mai dinamic și mai accesibil în același timp, cu startul meciurilor de vineri, 5 august, astfel că vor fi mulți susținători în tribune, atât jucători, cât și familiile și prietenii care îi însoțesc. 


Formatul special al evenimentului va fi completat de premiile oferite de Head, partenerul oficial, câștigătorilor turneului. 


Duminică, 7 august, jucătorii mici vor intra pe terenurile de la malul Mării Negre în turneul Platinum Mamaia - Cupa Bucovina, din calendarul circuitului Tenis10, unde sunt așteptați peste 70 de copii cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani. 


Detalii complete despre calendarele Tenis Partener și Tenis10 găsiți pe paginile www.tenispartener.ro și www.tenis10.ro. 


Peste o săptămână de la evenimentul anunțat, jucătorii au ocazia să revină pe litoral pentru turneul tradițional Super Gold Marea Neagră, ce se va desfășura între 12 și 15 august.)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4501 secunde