Înotătorii de la Palatul Copiilor, pregătire la Târgovişte

201
Înotătorii de la Palatul Copiilor, pregătire la Târgovişte - inotatorii2-1600107809.jpg

Articole de la același autor

Sportivii din cadrul secţiei de nataţie a Palatului Copiilor Constanţa se află de două săptămâni într-un cantonament la Târgovişte, acolo unde se pregătesc pentru Campionatele Naţionale de juniori de la Bucureşti, care vor avea loc la începutul lunii octombrie şi se vor desfăşura în aer liber.

Antrenorul Octavian Tileagă a rămas plăcut impresionat de ce a găsit la Târgovişte. Sportivii sunt cazaţi la un complex de cinci stele, care conţine două bazine olimpice.

„Este incredibil ce am găsit aici. Un complex fenomenal, cu două bazine care le depăşesc pe toate cele din ţară. Nu cred că am mai văzut vreodată aşa condiţii. Nu am mai avut astfel de condiţii de când eram la lotul olimpic. Părinţii copiilor ne-au ajutat foarte mult, pentru că ei au plătit cantonamentul. Împreună, facem orice pentru a nu pierde pregătirea şi vom merge la Campionatele Naţionale să cucerim cât mai multe medalii”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, profesorul Octavian Tileagă.

Până în urmă cu două săptămâni, înotătorii de la Palatul Copiilor s-au antrenat în bazinul din cadrul complexului „Atena Swim Center”, condus de medaliatul olimpic Răzvan Florea. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5819 secunde