Înotătorii constănțeni, fără presiune la Campionatele Naționale

868
Înotătorii constănțeni, fără presiune la Campionatele Naționale - inotatorii-1478795135.jpg

Articole de la același autor

În aceste zile, la Hunedoara, se desfășoară Campionatul Național de înot pentru seniori, tineret și juniori, în bazin de 25 de metri, ocazie perfectă pentru cei 266 de sportivi români înscriși la 46 de cluburi de a-și înregistra noi recorduri naționale.

În această situație se află și înotătorii din Constanța, care sunt prezenți în număr considerabil la Hunedoara. CS Farul a deplasat trei sportivi la această competiție: Răzvan Grădinaru (antrenor, Anca Buzbuchi) și Atila Abibula (antrenor, Veronica Macovei) la seniori, și Mara Constantin (antrenor, Octavian Tileagă) la juniori. Tot la juniori vor concura și sportivii antrenorului Octavian Tileagă de la Palatul Copiilor, Simina Stroe, Andreea Vlaicu, Cristian Tranulea, Mihai Popescu, Eduard Constantin și Adrian Stoicescu, dar și Sebastian Tulea, de la Atena Sport Club, care este însoțit de antrenorul Răzvan Florea.

"Atmosfera este una pozitivă, iar noi evoluăm fără presiune, fiindcă am început relativ târziu pregătirile și nu suntem la capacitate maximă. Cu toate acestea, există șanse la medalii, deoarece copiii au mers destul de bine în serii. Important este să înoate bine și să-și realizeze recorduri, în măsura în care se poate", a declarat antrenorul emerit Octavian Tileagă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3403 secunde