Liga a II-a de fotbal, etapa a 12-a

Înfrângere usturătoare pentru FC Farul, la Suceava

2719
1
Înfrângere usturătoare  pentru FC Farul, la Suceava - infrangere-1415547959.jpg

Articole de la același autor

FC Farul a fost învinsă, în deplasare, de Rapid CFR Suceava, scor 1-4, în meciul contând pentru etapa a 12-a a Ligii a II-a la fotbal.

Primul gol a "căzut" în minutul 41, când Matei a transformat un penalty pentru gazde, 1-0. Nu a trecut mult și Negru a adus și cel de-al doilea gol pentru Suceava, 2-0. În minutul 63, "marinarii" au rămas doar zece în teren, după ce Neagoe a primit al doilea galben pentru că a executat o lovitură liberă înainte ca arbitrul să fluiere. Rapid Suceava reușește și cel de-al treilea gol, prin Semeghin, care a șutat de la 25 de metri, de lângă linia de tușă. Unicul gol al echipei constănțene a fost marcat de Szalkai, dar, în minutul 90, gazdele marchează și golul cu numărul patru, stabilind scorul final, 4-1.

Pentru FC Farul au jucat: Ciucă, Băjan, Ciobanu, Straton, Ochia (cpt.), Szalkai, Neagoe, Cârstoiu, Bardu, Ivănică, Enciu. Rezerve: Neagu, Dincă, Popa, Miulescu, Dumitru, Pâslaru, Igiroșanu.

FC Farul ocupă locul zece în clasament. Suceava a urcat pe poziția a treia.

Rezultatele celorlalte partide ale etapei: CS Balotești - CF Brăila 4-1, CSM Unirea Slobozia - FCM Dorohoi 1-0, SC Bacău - Gloria Buzău 3-1, ACS Aca-demica - FC Voluntari 3-4. 

Comentează știrea

suporter fc farul
10 noiembrie 2014
In Top 500 o ducem bine, la fotbal nu !!!

Navigatia o duce bine in Constanta, avem firme de crewing care sunt pe plus, insa nu avem bani pentru FC Farul, nu vrem sa aducem Constanta in UCL, daca aveam un stadion cu discoteci de noapte in interiorul stadionului probabil asa am fi avut buget de performanta. In top 500 Constanta o duce bine, insa pentru fotbal nu se gasesc bani, stam cu toti la umbra ca vezi domnule exista fotbal numit Viitorul, dar care se joaca in Ilfov si nu la Constanta, treziti-va, uniti-va si bagati Constanta in UCL al fotbalului !!!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Noiembrie 2014
Stire din Sport : Dinamo București, învinsă de FC Viitorul
Pagina a fost generata in 0.5317 secunde