Înfrângere pentru voleibalistele de la CS Medgidia în meciul cu CSM Târgovişte

183
Înfrângere pentru voleibalistele de la CS Medgidia în meciul cu CSM Târgovişte - voleimedgidiainfrangere-1617632197.jpg

Articole de la același autor

După ce au obţinut matematic calificarea în Cupele Europene, voleibalistele de la CS Medgidia au pierdut ultimul meci disputat pe teren propriu în faţa celor de la CSM Târgovişte.

Oaspetele s-au impus cu scorul de 3-0 la seturi, însă înfrângerea nu a contat prea mult pentru medgidience pentru că acestea vor reprezenta cu mândrie voleiul românesc în Europa.

„A fost multă muncă, dăruire și pasiune la fileu pentru voleibalistele noastre, care s-au ținut aproape de adversarele lor, în fiecare set disputat. Dorința de a învinge le-a unit extraordinar pe fete în teren, arătând un joc închegat, cu multe faze spectaculoase.

Pe final de fiecare set însă, Târgoviște scotea „tunurile” în atac și reușea să-și adjudece fiecare act în parte. Un meci pierdut, însă un deznodământ fericit.

Medgidia este pe locul 4 în clasament, din cele 12 echipe ale Diviziei A1 de volei feminin și merge în trenul mult visat, numit Europa.

Va fi un drum frumos, cu multe provocări, din care fetele speră să-și depășească limitele și imposibilul să devină acel posibil făcut cu multă muncă și pasiune”, apare pe pagina oficială de Facebook a Clubului Sportiv Medgidia.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0992 secunde