Înfrângere pentru Enver Amiș, la Turneul Preolimpic

170
Înfrângere pentru Enver Amiș, la Turneul Preolimpic - infrangere-1460485628.jpg

Articole de la același autor

Pugilistul de la CS Farul Constanța Enver Amiș, pregătit de Mihai Constantin, a fost învins în cadrul categoria 46/49 kg, la decizie, scor 0-3 (24-30, 27-29, 24-30), de britanicul Galal Yafai, în prima rundă a Turneului Preolimpic ce se dispută, în această perioadă, la Sam-sun, în Turcia. 


Din păcate, seria neagră a delegației României a con-tinuat și după cea de-a treia zi de concurs, primii opt sportivi intrați în luptă fiind eliminați din primul tur al întrecerilor. 


Ieri, primul care a reușit să se califice în turul următor a fost Bogdan Juratoni (Dinamo București), care l-a învins pe cehul Kral Vit, prin decizie, scor 3-0, la capătul unui partide la care cehul a fost numărat de două ori. 


Primii trei clasați la fiecare categorie masculină se califică la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Ro-mânia are până acum un singur boxer calificat, Mihai Nistor (categoria supergrea). 


"Este o perioadă dificilă pentru boxul românesc, nu cred că poate fi cineva mul-țumit cu aceste rezultate. Îmi pare rău pentru acei sportivi eliminați în primul tur, dar poate diferența de valoare a fost prea mare. Federația Română de Box va analiza cu siguranță aceste contra-performanțe și va încerca să le repare pe viitor. Totuși, mai sunt două turnee de calificare până la Jocurile Olimpice, unde sportivii noștri se pot mobiliza și reintra în lupta pentru ca-lificare. Șanse mai sunt, sper să se mai califice măcar unul sau doi sportivi", a declarat, pentru "Cuget Liber", fostul mare arbitru AIBA Toma Matei , membru al Biroului Federal al FR de Box. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4808 secunde