Înfrângere dureroasă pentru FC Farul în meciul cu Botoșani

792
5
Înfrângere dureroasă pentru FC Farul în meciul cu Botoșani - fotbalfarulbotosani-1364743336.jpg
FC Farul a pierdut, sâmbătă, pe teren propriu, confruntarea cu liderul Seriei I, FC Botoșani, scor 0-2 (0-1), contând pentru etapa a XIX-a a Ligii a II-a. 

Golurile au fost marcate de Hadnagy (min. 19) și Maghici (min. 83). În minutul 28, Sergiu Popescu a fost eliminat din joc pentru al doilea galben, pentru proteste, după un fault al lui Săceanu.

"Este o înfrângere care doare, pe care nu o așteptam. Prin prisma a ceea ce am prestat până acum, ne așteptam să avem un joc superior, însă atunci când joci cu un om în minus cu o echipa ca FC Botoșani, este greu să te lupți. Am încercat să ne adaptăm și să ducem jocul cât mai mult la diferență mică de gol, să rămânem în joc, iar la final, în momentul în care am riscat și am schimbat sistemul în 3-4-2, ca să jucăm cu două vârfuri, s-a văzut imediat cel de-al doilea gol. Sper ca această înfrângere să nu afecteze vestiarul. Jocurile cu adevărat importante încep de abia peste două săptămâni. Una peste alta, am ieșit cu patru puncte din patru jocuri. Este destul de puțin față de ceea ce ne așteptam", a declarat, la finalul partidei, antrenorul FC Farul, Alin Artimon.

Cu nervii întinși la maxim

Temperamentul coleric al tehnicianului bănățean s-a putut observa și în această partidă. Aproape la fiecare decizie controversată a centralului Dragoș Istrate, observatorul jocului a fost nevoit să îl roage pe Alin Artimon să se calmeze.

"Despre arbitraj nu vreau să vorbesc, pentru că sunt cel mai suspendat antrenor în viață", a mai spus Artimon.

Pentru FC Farul, au evoluat: Curcă, Birău, Buzea, Călințaru (Berti, min. 81), Ghenciu (Mucsi, min. 69), Ivanovici (cpt.), Nițescu, I. Popescu, Sg. Popescu, Săceanu, Stoianof (Chițu, min. 60). Rezerve: Vl. Neagu, Băjan, Drugă, Țabără.

Etapa viitoare, FC Farul va sta, datorită numărului impar de echipe din campionat, urmând să mai joace pe 13 aprilie, cu Rapid CFR Suceava, pe stadionul "Farul".

Comentează știrea

suporter FC Farul
31 martie 2013
Dragos Istrate cu Botosaniul e frate

Un arbitru j-e-g-o-s distruge un meci frumos !!! Asistenți: Vladimir Urzică și Ovidiu Arușoaie (ambii din Piatra Neamț). Cand ne va arbitra si pe noi arbitrii Dragos Teodor si Aurel Onita, sau numai liderii primesc ajutor de la arbitrii din aceeasi regiune geografica ???? Comentatorul de la o televiziune locala, a spus clar:"FC Botosani si-a luat masuri inainte de meci si si-a aranjat arbitrii pentru aceasta victorie", si FC Farul merita sa fie arbitrata de Aurel Onita !!!

mama san
1 aprilie 2013
farutul

la acest scor antrenorul constantean e multumit de joc! ca de obicei, probabil daca vom retrograda o sa declare ca si-a atins obiectivul.

czrsc
1 aprilie 2013
bt

...nu arbitrii sant problema ci jocul prestat de farul..cred ca santeti cea mai slaba echipa din serie,si cred ca veti retrograda...e doar parerea mea,as vrea sa ma insel ptr ca am copilarit in CONSTANTA si tin mult cei de acolo

Răspuns la: Dragos Istrate cu Botosaniul e frate
Adăugat de : suporter FC Farul, 31 martie 2013
Un arbitru j-e-g-o-s distruge un meci frumos !!! Asistenți: Vladimir Urzică și Ovidiu Arușoaie (ambii din Piatra Neamț). Cand ne va arbitra si...
un Farist adevarat
1 aprilie 2013
si viitura speram sa retrogradeze!

Moe lu hagi si tuturor mercenarilor Constantei, in frunte cu oierii becalieni si spontesti! Ne pisam pe viitura si pe steaua! Hai FC Farul etern! Si in C tot cu FC Farul vom fi! giani si cu artimon mai bine ar pleca de manutsa de unde au venit - in a mamii lor! Lasati-ne incompetentilor!

FRU
7 aprilie 2013
pt. Alin Pokemon

Iar eu sper ca meciul viitor să nu te mai găsească pe banca tehnică a Farului, alifie de antrenor care ești ! Dacă ai onoare, du-te de unde ai venit și nu te mai uita în spate. Dar după tot ce atzi demonstrat până acum, și tu și Geani, avem viață grea

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0768 secunde