Înfrângere drastică pentru Tomitanii Constanţa în faţa Stelei

Duminică, 11 Octombrie 2020
106
Stadionul „Mihail Naca” din Constanța a găzduit, sâmbătă, meciul contând pentru etapa a 4-a din Cupa României la rugby dintre formația gazdă, Tomitanii și Steaua București.

Oaspeții au făcut o primă repriză foarte bună în care au reușit patru încercări și la pauză, Steaua a condus cu 24-3.

Și în partea secundă a meciului, formația mai prezentă în joc a fost Steaua, care a mai înscris două eseuri și a învins clar cu 36-6, punctele gazdelor fiind realizate din două lovituri de pedeapsă.

În primele două meciuri ale competiției, Tomitanii au pierdut la București, 20-66 cu Steaua și la Constanța, 14-34 cu Dinamo.

Echipa Tomitanii Constanța va întâlni în ultima partidă din Cupa României, pe 14 noiembrie, în deplasare pe Dinamo București.

„Steaua are buget de un milion şi jumătate de euro, iar noi avem buget de un milion de lei. Cum putem noi să ne luptăm cu o asemenea echipă?”, declara înaintea partidei preşedintele celor de la Tomitanii Constanţa, Cristian Cojocaru.

Se pare că vorbele sale s-au adeverit, Steaua demonstrând că este o echipă puternică care este foarte greu de învins.Pagina a fost generata in 0.3445 secunde