Începe Centura Moldovei. Suat Ibraim: "Mult succes pugiliștilor români!"

257
Începe Centura Moldovei. Suat Ibraim:

Articole de la același autor

Fostul arbitru constănțean de box Suat Ibraim a salutat inițiativa autorităților din Iași, de a organiza Centura Moldovei, o bună oportunitate de verificare cu adversar pentru pugiliștii români. 


"Nota 10 pentru ideea de a face această gală internațională. Le urez mult succes pugiliștilor noștri, care numai prin astfel de turnee pot progresa. Sper să avem, la anul, cât mai multe gale și la Constanța", a declarat Suat Ibraim. 


Tradiționalul turneu internațional de box Centura Moldovei se va desfășura, vineri și sâmbătă, la Sala Polivalentă din Iași. 


La turneu, vor participa echipele naționale ale României, Republicii Moldova (cu două selecționate) și Turciei, care vor concura și la Campionatele Mondiale, care vor debuta pe 18 noiembrie, la Sankt Petersburg (Rusia). 


Federația Europeană de Box va fi reprezentată la Iași de secretarul executiv Aleksandr Egorov, pentru a analiza posibilitatea organizării, anul viitor, în România, a Campionatelor Europene de tineret. De asemenea, la Iași va fi prezent și președintele federației din Ucraina, Vladimir Prodivus.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4463 secunde