Preliminariile Campionatului European 2020

Încă un tricolor incert pentru partida cu Suedia

228
Încă un tricolor incert pentru partida cu Suedia - incaun-1553099832.jpg

Articole de la același autor

Fundașul stânga Cristian Ganea, de la echipa spaniolă de ligă secundă Numancia, a devenit indisponibil pentru meciurile pe care naționala de fotbal a României le va susține împotriva Suediei (23 martie) și Insulelor Feroe (26 martie), informează frf.ro. 
Ganea s-a prezentat, ieri, în cantonamentul echipei naționale de la Mogoșoaia, cu probleme medicale, după întâlnirea disputată cu echipa de club, luni seara. În urma investigațiilor efectuate de staff-ul medical al tricolorilor, s-a constatat că tricolorul a suferit o leziune fibrilară de gradul 1 la nivelul gambei stângi. 


Întrucât perioada de recuperare este de două săptămâni, Ganea nu va fi apt pentru debutul naționalei în preliminarii. Jucătorul va rămâne în cantonament până joi, pentru a continua tratamentul, dar nu va face deplasarea în Suedia împreună cu naționala, urmând a reveni la echipa de club. Selecționerul Cosmin Contra nu va chema alt jucător în locul lui Ganea, precizează sursa menționată. 


Tehnicianul român nu va putea conta pe mai mulți jucători importanți ai echipei naționale, precum atacanții Florin Andone, George Țucudean, mijlocașul Gheorghe Grozav sau fundașul Vlad Chiricheș. 
România întâlnește Suedia, pe 23 martie, de la ora 19:00, în deplasare, urmând ca, pe 26 martie, de la ora 21:45, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu’" din Cluj-Napoca, să înfrunte reprezentativa Insulelor Feroe. Ambele jocuri contează pentru preliminariile Campionatului European 2020. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5275 secunde