Înapoi la campionat! Sepsi, un adversar tenace pentru FC Viitorul

244
Înapoi la campionat!  Sepsi, un adversar tenace pentru FC Viitorul - inapoi-1539966884.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul joacă, sâmbătă, 20 octombrie, de la ora 21, pe stadionul "Central" din Ovidiu, împotriva formației Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un duel al etapei cu numărul 12 din Liga l la fotbal. Meciul va fi transmis în direct, pe Digi Sport 1 și Telekom Sport.

Constănțenii pregătiți de Gheorghe Hagi au acumulat patru victorii în ultimele cinci partide de campionat și au făcut saltul în primele șase locuri, care asigură prezența în play-off. De partea cealaltă, covăsnenii nu au mai simțit gustul victoriei de trei etape (două egaluri și o înfrângere).

Sezonul trecut, fiecare echipă și-a adjudecat cele trei puncte pe teren propriu: 3-0, la Ovidiu, pentru Viitorul, și 1-0 pentru Sepsi, la Sfântu Gheorghe. Din primul 11 alcătuit de Viitorul, în succesul de la Ovidiu, în lot se mai regăsesc doar doi jucători: Bogdan Țîru și Bradley de Noijer. Un al treilea jucător, spaniolul Dani Lopez, este indisponibil de o bună bucată de timp, din cauza unei accidentări. Și Sepsi a realizat o remaniere a lotului, din care au "supraviețuit" doar Bela Fejer și Istvan Fulop.

Gheorghe Hagi a lucrat foarte mult la psihicul jucătorilor, în aceste zile, pentru a-i repune cu picioarele pe pământ, după perioada bună prin care au trecut aceștia în urma meciurilor bune realizate la echipele naționale.

"Este indicat să uităm ce a fost frumos zilele acestea și să o luăm de la capăt. Campionatul reîncepe și ne așteaptă dueluri dificile. Trebuie neapărat să strângem rândurile și să ne concentrăm pe obiectivele noastre. Jucăm împotriva unei echipe foarte bine organizate, care primește foarte greu gol. Suntem conștienți că va fi un meci dificil, dar trebuie să atacăm, să avem puterea, răbdarea și personalitatea de a ne face jocul", a declarat Gheorghe Hagi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Octombrie 2018
Stire din Sport : Derby de tradiție pentru SSC Farul
Pagina a fost generata in 0.4899 secunde