În week-end, se încheie turul Campionatului Constanței la squash

337
În week-end, se încheie turul Campionatului Constanței la squash - inweek-1414779335.jpg

Articole de la același autor

În acest week-end, la Complexul West Side din incinta Maritimo Shopping Center, se vor disputa ultimele meciuri din turul Campionatului Constanței la squash, ediția de toamnă, categoriile Diviziei A, B și C.

Lupta pentru locul I la finele turului în Divizia A se va da între Răzvan Țurlea și Vlad Roman, doi dintre cei mai buni jucători de squash din orașul nostru. Pe de altă parte, în Divizia B, primul loc este arvunit de Ilie Bănică, în timp ce pentru poziția secundă se vor duela Cătălin Legănel și Antonio Dragomir. La ultima divizie din competiție, Alin Furtună și-a asigurat locul I, iar colegii săi Cătălin Crețu și Sorin Drăgan își vor disputa locul al doilea.

Săptămâna viitoare, va începe returul Campionatului Constanței, iar meciurile se vor disputa în fiecare week-end, până la începutul lunii decembrie, când, pe baza punctelor acumulate, primii doi din Diviziile B și C vor avansa, iar ultimii din A și B vor retrograda. Primii opt sportivi din A vor intra în etapa de play-off, unde vor concura pentru titlul de campion al Constanței.

v v v

Recent, la Ploiești, s-a desfășurat un turneu de squash, Diviziile A și C și pentru fete. La această competiție, s-a înscris Răzvan Țurlea, singurul participant din Constanța, care și-a dovedit măiestria, având o clasare printre primele locuri ale ierarhiei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4395 secunde