În week-end, prima ediţie a Turului Ciclist CELCO - Marea Neagră

327
În week-end, prima ediţie a Turului Ciclist CELCO - Marea Neagră - inweek-1621603657.jpg

Articole de la același autor

Prima ediţie a Turului Ciclist CELCO - Marea Neagră va avea loc, sâmbătă, 22 mai, şi duminică, 23 mai. Acest eveniment sportiv este organizat sub egida Federaţiei Române de Ciclism, cu arbitraj efectuat de arbitrii UCI (Uniunea Ciclistă Internaţională).

La această competiţie, vor lua startul aproximativ 300 de sportivi profesionişti şi amatori, de la cele mai importante cluburi din ţară, dar şi din străinătate.

„Turul Ciclist CELCO - Marea Neagră este o competiţie de ciclism şosea pe etape: Contratimp individual, Fond şi Circuit, deci este cadrul perfect pentru a promova sportul şi beneficiile practicării acestuia.

Împreună cu sponsorii acestui eveniment şi autorităţile locale implicate, ne dorim ca această competiţie să devină una foarte importantă în calendarul competiţional naţional”, a declarat Constantin Florian Dragoş, director tehnic.

Turul Ciclist CELCO - Marea Neagră este organizat de Asociaţia Clubul de Ciclism BikeRehab, în colaborare cu CELCO SA şi în parteneriat cu Federaţia Română de Ciclism.


Cicliştii pot participa la una sau mai multe din următoarele etape: Etapa de Fond, aproximativ 90 km; Etapa de Circuit, 1 h, 30 min+3 ture, cu trei sprinturi intermediare la 30 min; Turul Ciclist CELCO - Marea Neagră (toate cele trei etape) - Etapa de Contratimp Individual 5 km + Etapa de Fond + Etapa Circuit. La Etapa de Contratimp, pot participa doar sportivii înscrişi la toate trei probele.

Sportivii care nu participă la toate cele trei etape nu vor fi incluşi în clasamentul general al Turului Ciclist CELCO - Marea Neagră, ci doar în clasamentul de etapă. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3028 secunde