În week-end, constănțenii aleargă sănătos la crosul Mamaia Run

247
În week-end, constănțenii aleargă sănătos la crosul Mamaia Run - cros-1364573181.jpg
Asociația Sportivă Sanasport Con-stanța, în parteneriat cu Direcția Jude-țeană pentru Sport și Tineret Constanța, organizează, duminică, de la ora 10.00, prima cursă de alergare / mers pe o distanță de 5 km din cadrul proiectului "Constanța aleargă sănătos!".

Startul se va da din dreptul digului Hotel Malibu (plaja Mamaia), urmând să se alerge pe plajă până în zona Hotel Național (2,5 km), după care se revine tot pe plajă către linia de sosire de la digul Hotelului Malibu.

Fiecare participant va beneficia de posibilitatea verificării gratuită a tensiunii arteriale, a glicemiei precum și a nivelului de antioxidanți din corp, înainte sau după cursă, de către personal medical calificat, prin partenerii competiției, Clinica OnClinc și Crucea Roșie Română; acces la punctele de hidratare cu apă plată; asistență medicală pe traseu; medalie după terminarea cursei; serviciul de înregistrare a timpului realizat în cursă: clasament final, email cu diplomă de participare conținând performanțele din cursă și rezultate medicale, fotografia de participare.

Iată premiile: Locul I, II și III masculin / feminin: tricouri, medalii și diplome; Locul IV-X masculin / feminin : tricouri și medalii; Locul 11-200 medalii.

Toți participanții de la cursa Mamaia Run vor primi o invitație la finalul cursei în baza cărei vor avea acces gratuit o zi la sala de fitness Pure Health&Fitness Tomis Mall Constanța.

Pentru a putea participa la cursă și a vă putea verifica gratuit tensiunea arteriala, glicemia, precum și a nivelului de antioxidanți din corp, trebuie să vă înregistrați pe site-ul www.sanasport.ro până duminică, ora 9.30. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 23 Februarie 2013
Stire din Eveniment : Cadavru găsit pe plaja din Mamaia
Pagina a fost generata in 0.4873 secunde