Directorul executiv al CS Năvodari, Marian Cârnu:

"În doi ani, atacăm promovarea în Liga a II-a"

494
După câteva săptămâni de vacanță, echipa de Liga a III-a CS Năvodari și-a reluat pregătirile. Sub comanda antrenorilor Constantin Funda, Gheorghe Mina și Florin Adam, cei 22 de componenți ai lotului parcurg, zilnic, kilometri de plajă, accentul fiind pus, în această perioadă, pe acumulări fizice.
"Ne-am propus să reîntinerim lotul, mulți dintre fotbaliști abia au terminat junioratul, astfel încât media de vârstă este undeva în jurul a 19 ani. Nu avem nume noi sau transferuri spectaculoase, dar obiectivul nostru este să con-struim o echipă competitivă care, cu sprijinul autorităților locale, în doi ani, să atace promovarea în eșalonul secund", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul executiv al CS Năvodari, Marian Cârnu.
În perioada următoare, "pescarii" vor susține trei meciuri amicale, cu Inter Năvodari (sâmbătă, 12 iulie, de la ora 9.30), Farul Tuzla (marți, 15 iulie, de la ora 18.30) și Săgeata Stejaru (joi, 17 iulie, de la ora 18.30), toate pe teren propriu. Începând din 20 iulie, CS Năvodari va efectua un stagiu de pregătire montan, de opt zile, cel mai probabil în stațiunea Căciulata.
În ceea ce privește structura de conducere, până ce va fi votată, în Consiliul Local Năvodari, noua formulă, se va merge pe "garda veche", cu Ion Pacea președinte al consiliului de administrație.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8047 secunde