În așteptarea jucătorilor lui Hagi. SSC Farul continuă colaborarea cu FC Viitorul

696
În așteptarea jucătorilor lui Hagi. SSC Farul continuă colaborarea cu FC Viitorul - inasteptarea-1528302486.jpg

Articole de la același autor

Președintele executiv al SSC Farul Constanța, Adrian Pitu, a ținut să-i liniștească pe fanii echipei de pe litoral, în privința omologării stadionului "Farul" pentru meciurile din Liga a II-a. 


Principala problemă a clubului este suma pe care o poate pune la dispoziție Consiliul Local Constanța pentru sezonul competițional 2018/2019. De acest buget depinde și prezența la echipă a actualului antrenor Petre Grigoraș, cel care își dorește să ajungă în prima ligă cât mai rapid. 


De asemenea, colaborarea dintre FC Viitorul și SSC Farul va continua și în sezonul următor, atunci când vor ajunge la SSC câțiva jucători ai fostei campioane. Anul trecut, Gheorghe Hagi i-a trimis la SSC pe Ionuț Gurău, Mădălin Androne, Andreas Iani, Andrei Rusu și Ionuț Crînganu. Doar primii trei s-au impus. 


"Toată lumea își dorește ca Petre Grigoraș să rămână la echipă, deoarece este un antrenor foarte bun și sunt sigur că poate forma un lot competitiv pentru liga secundă. Nu cred că vor fi probleme să omologăm stadionul pentru Liga a ll-a. Se vor complica datele problemei dacă vom promova în prima ligă. Zilele acestea, ne vom întâlni și cu reprezentanții autorităților locale și vom vedea ce sunt dispuși să ne ofere. Așteptăm și ca Gheorghe Hagi să-și definitiveze lotul pentru sezonul următor, pentru a solicita împrumutul a câtorva dintre jucătorii săi. Ne dorim foarte mult să promovăm, însă suntem conștienți că va fi foarte greu. În acest sezon, sunt foarte multe echipe cu tradiție, dar și cu orgolii mari", a declarat Adrian Pitu. 


Reunirea echipei SSC Farul va fi pe 25 iunie, iar după o săptămână de acomodare, se va pleca în cantonament. Prima etapă din Liga a ll-a are loc la începutul lunii august. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6896 secunde