Antrenorul FC Farul, Alin Artimon:

"Important este să începem să adunăm puncte"

967
2
Fără niciun punct acumulat până în prezent în campionat, FC Farul se pregătește de un nou meci, în compania Deltei Tulcea, pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 11.00, partidă contând pentru etapa a III-a a Ligii a II-a, Seria I.

"Marinarii" speră să obțină prima victorie de la începutul noului sezon, însă, mai mult ca sigur, tulcenii nu vor ceda cele trei puncte cu ușurință la Constanța.

Moralul jucătorilor FC Farul a mai crescut după victoria din Cupa României, însă antrenorul Alin Artimon speră ca elevii săi să prezinte un meci mai bun în confruntarea cu Delta Tulcea, un succes fiind indispensabil pentru alb-albaștri.

"Am trecut peste două meciuri, unul cu rezultat favorabil și unul nefavorabil, dar ca și calitate a jocului exact invers, un joc bun la Otopeni și unul modest la Balotești. Pentru un prim joc, și aici mă refer la cel de la Otopeni, sunt mulțumit de preocupare și de atitudine și de realizări, în mare parte. Este loc de mai bine, iar acest lot cu jucători cu experiență și tineri cu potențial poate să se exprime mai bine. Rămâne ca timpul să lucreze în favoarea noastră. Startul nu este tocmai unul plăcut, urmând să întâlnim în primele patru meciuri echipe care trag la promovare. Este important să adunăm puncte și mai important să fim preocupați de ceea ce se exprimă. Am lucrat mult din punct de vedere tactic și pe partea de organizare a jocului ofensiv și defensiv și sper să o putem demonstra și în fața publicului constănțean. Mă aștept la un meci greu cu Delta, dar jucând acasă, nu are de ce să ne fie frică", a declarat antrenorul FC Farul, Alin Artimon.

Artimon, două etape pe bară

Din nefericire, Artimon va fi prezent în următoarele etape doar în tribune, fiind suspendat pentru proteste în meciul din etapa a II-a, cu CS Otopeni, și amendat cu 4.500 de lei. Pe de altă parte, Farul nu a înregistrat nicio accidentare, iar lotul va fi complet pentru meciul cu Delta.

"Pentru meciul de sâmbătă, tot lotul este valid. Delta este o echipă puternică, nu doar în sezonul acesta, ci în toate de până acum. Tulcea a avut mereu un joc bun, indiferent că joacă acasă sau în deplasare", a mai spus Artimon.

Biletele pentru meciul FC Farul - Delta se vor pune în vânzare în dimineața meciului, prețul fiind de 5 lei la peluze și 10 lei la tribune.

Comentează știrea

mario
14 septembrie 2012
liga2

2 solist! anul asta, gata, s-a terminat: Liga 3 scrie pe noi.

unul
14 septembrie 2012
impusca-te...

...papagalule ! s-o crezi tu asta, viitura nenorocita care esti !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3946 secunde