Video IMAGINI REVOLTĂTOARE! Val de critici la adresa unui luptător care își lovește fiica, în timp ce se antrenează

1561
IMAGINI REVOLTĂTOARE! Val de critici la adresa unui luptător care își lovește fiica, în timp ce se antrenează - 5a21395695f9cfc0de2c9da6-1512198155.jpg

Articole de la același autor

Videoclipul postat de Richard Abraham, un kickboxer profesionist și luptător Muay Thai, pe o rețea de socializare, în care apare antrenându-se alături de fiica lui în vârstă de opt ani, a scandalizat mediul online.

În imaginile care au fost devenit deja virale pe internet, fetița este văzută cum se dă într-un leagăn improvizat în timp ce tatăl ei se antrenează. Aceasta aduce o pernă protectoare și îi cere tatălui ei să lovească. Bărbatul întreabă: "Poftim? Ești sigură? Bine atunci". Imediat după ce primește un răspuns afirmativ din partea fetiței și fără să stea prea mult pe gânduri, bărbatul o lovește.

După impact, fetita zboară prin aer și cade la pământ, dar din fericire se ridică râzând. "Ești bine?", întreabă tatăl ei, cunoscut în circuitul luptelor sub denumirea de "Maximus". "Petrecându-mi timpul alături de fiica mea, învățând-o lecțiile de viață", a scris bărbatul pe contul lui de Facebook, lângă imaginile în care fetița se poate vedea cum se distrează cu inelele în timp ce tatăl ei se antrenează.

Luptătorul a fost aspru criticat pe platforma online pentru aceste imagini care nu au fost privite cu ochi buni nici de fanii lui, scrie digisport.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7669 secunde