€ 4.7581
£ 5.5051
$ 4.2739

Mai multe ştiri online:

Ilie Năstase, reacție surprinzătoare după ce Simona Halep a rămas fără antrenorul Darren Cahill

Ştire online publicată Sâmbătă, 10 Noiembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Ilie Năstase (72 de ani) e primul nume mare din tenis care reacționează după ce Simona Halep și Darren Cahill au anunțat întreruperea colaborării.

"Nasty" nu vede nimic în neregulă cu acesată decizie și spune, din poziția în care se află, liderul mondial nu mai are nevoie de antrenor ca să fie competitivă, scrie Pro Sport.

"Mi se pare că e normală. Au mai fost situații d-astea. Se întâmplă, ea nu mai are nevoie de antrenor. Poate să stea și fratele ei acolo, și mama, și tata, nicio problemă. Nu înțeleg, ce atâta... E prima oară când se întâmplă așa ceva? Nu știu, mi se pare normal, că e ca un cuplu, nu? Poate să fie oricine, e ușor să fii antrenor la Halep, e numărul 1 mondial", a spus Ilie Năstase, vineri seară, pentru ProSport, preluat de presa centrală.

Darren Cahill a anunțat printr-un mesaj pe contul de Instagram că întrerupe colaborarea cu Simona Halep din motive ce țin de familie. La câteva minute, Simona a transmis și ea un mesaj, în care i-a mulțumit australianului pentru tot ajutorul acordat în cei patru ani de când cei doi se formează un cuplu antrenor-jucător.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3779 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1115 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8349 secunde