Ilie Năstase, reacție surprinzătoare după ce Simona Halep a rămas fără antrenorul Darren Cahill

300
Ilie Năstase, reacție surprinzătoare după ce Simona Halep a rămas fără antrenorul Darren Cahill - halepnastasegandul-1541835838.jpg

Articole recomandate

Ilie Năstase (72 de ani) e primul nume mare din tenis care reacționează după ce Simona Halep și Darren Cahill au anunțat întreruperea colaborării.

"Nasty" nu vede nimic în neregulă cu acesată decizie și spune, din poziția în care se află, liderul mondial nu mai are nevoie de antrenor ca să fie competitivă, scrie Pro Sport.

"Mi se pare că e normală. Au mai fost situații d-astea. Se întâmplă, ea nu mai are nevoie de antrenor. Poate să stea și fratele ei acolo, și mama, și tata, nicio problemă. Nu înțeleg, ce atâta... E prima oară când se întâmplă așa ceva? Nu știu, mi se pare normal, că e ca un cuplu, nu? Poate să fie oricine, e ușor să fii antrenor la Halep, e numărul 1 mondial", a spus Ilie Năstase, vineri seară, pentru ProSport, preluat de presa centrală.

Darren Cahill a anunțat printr-un mesaj pe contul de Instagram că întrerupe colaborarea cu Simona Halep din motive ce țin de familie. La câteva minute, Simona a transmis și ea un mesaj, în care i-a mulțumit australianului pentru tot ajutorul acordat în cei patru ani de când cei doi se formează un cuplu antrenor-jucător.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 10 Noiembrie 2018
Stire din Sport : Rundă în deplasare pentru SSC Farul
Sâmbătă, 10 Noiembrie 2018
Stire din Sport : Week-end cu emoții doar pentru CS Medgidia
Pagina a fost generata in 0.8462 secunde