Ilie Năstase, interzis la Wimbledon!

276
1
Ilie Năstase, interzis la Wimbledon! - nastase-1493822929.jpg

Articole de la același autor

Fostul mare tenisman român Ilie Năstase nu va fi invitat la ediția din acest a turneului de Mare Șlem de la Wimbledon și ar putea fi oprit la poartă dacă va încerca să intre, au anunțat miercuri organizatorii, citați de Reuters.

Năstase, în vârstă de 70 de ani, fost câștigător la Roland Garros și US Open și căpitan nejucător al echipei de Fed Cup a României, este suspendat provizoriu de la toate evenimentele organizate de Federația Internațională de Tenis (ITF), din cauza comentariilor presupus rasiste și sexiste pe care le-a făcut la meciul cu Marea Britanie de luna trecută.

Președintele All England Club, Philip Brook, a afirmat că el "condamnă" comportamentul lui Năstase, cel care a disputat două finale la Wimbledon.

Comentează știrea

liviu burebista
5 mai 2017
RESPECT PENTRU MARELE ILIE NASTASE

Federatia Internationala de Tenis (ITF), se comporta la fel ca fostele autoritati comuniste si naziste , de trista amintire. Din pacate retraim reinvierea ideologiilor criminale care au dominat secolul trecut. Atunci nu aveai voie sa vorbesti liber si multi si-au pierdut si viata pentru opiniile si convigerile lor. Nu am crezut ca vom intra iar in bezna dictaturii, unde n-i se va pune botnita din nou, sa nu ne putem exprima liberi. Oricum eu i-l sustin pe marele Ilie Nastase , asul tenisului si acum si asul exprimarii libere fara botnita.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0682 secunde