Dumitru Manole, noul președinte al Consiliului Director al Farului:

"Îi rugăm pe constănțeni să fie alături de echipă"

1141
Dumitru Manole vrea ca stadionul "Farul" să fie din nou plin, iar sponsorii și agenții economici să susțină puternic echipa.

Noul președinte al Consiliului Director al FC Farul, Dumitru Manole, este inginer economist, doctor în științe agronomice, consilier județean PSD, cetățean de onoare al statului american Nebraska și președinte de onoare al Asociației Producătorilor Agricoli Privați din Constanța. A jucat și fotbal, dar la nivel mai mic, la Petrolul Constanța, în selecționata de juniori a orașului sau în regiunea București.
"Am ales în acest post un coleg care a fost alături de noi în toți acești ani. A fost mereu activ la Farul. Un om mult mai legat de acest club decât mine, care are o istorie la Farul mult mai lungă decât a mea. Avem cu toții încredere în domnul Manole, în calitățile lui umane, de negociator, în dragostea față de sport și fotbal. Sperăm să împlinească speranța noastră și a constănțenilor de a duce echipa spre rezultate mai bune decât cele de până acum", a declarat Gheorghe Bosînceanu.
"Membrii fondatori și Consiliul Director mi-au acordat o mare responsabilitate, probabil și pentru că sunt unul dintre cei mai vechi fondatori ai FC Farul, statut pe care l-am dobândit în 1990/1991. Voi face tot posibilul ca să depășim această perioadă grea. Chiar dacă echipa se află pe un loc care nu convine, îi rugăm pe constănțeni să fie alături de noi. Dacă nu financiar, măcar să umple stadionul, cum era pe vremuri, la acel meci cu brazilienii de la Flamengo, când oamenii stăteau și în copacii de lângă stadion, iar Farul câștiga cu 2-1, prin golurile regretatului Iosif Bukossy. Vrem să aducem lumea pe stadion și noi sponsori și agenți economici care să susțină această echipă de suflet", a arătat și Dumitru Manole.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8874 secunde