"Îi asigurăm pe suporteri că echipa noastră își va continua activitatea"

115
1

Articole recomandate

FC Steaua a anunțat, azi, printr-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului, că echipa își va continua parcursul în competițiile interne și internaționale, precizând totodată că va duce la îndeplinire hotărârea ÎCCJ privind marca Steaua. "În urma deciziei Înaltei Curți de Casație și Justiție din data de 03.12.2014, referitoare la anularea mărcii Steaua București, vă facem cunoscut că am luat la cunoștință și am demarat toate diligențele în vederea ducerii la îndeplinire a acestei hotărâri. În aceeași măsură, îi asiguram pe suporteri și pe iubitorii de fotbal că echipa noastră își va continua parcursul în competitiile interne și internationale" , se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al Stelei.

Instanța supremă a anulat, miercuri, printr-o decizie irevocabilă, marca Steaua București înregistrată de clubul de fotbal al lui Gigi Becali, în procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei, scrie mediafax.ro.

Comentează știrea

MIHA
4 decembrie 2014
LUCRU DOMICILIU

AI NEVOIE SI VREI SA ITI SCHIMBI SITUATIA FINANCIARA?O SANSA DEOSEBITA PENTRU CEI CARE VOR SA LUCREZE PART-TIME(3ORE PE ZI)? FOLOSIND CALCULATORUL DE ACASA CONECTAT LA INTERNET CASTIGA USOR CEL PUTIN 300$ PE LUNA.SUNA TENTANT? TRIMITE "INFO" LA ADRESA [email protected] SI AFLA DETALII

Articole pe aceeași temă

Luni, 01 Decembrie 2014
Stire din Sport : Rezultate din Liga I
Pagina a fost generata in 0.4503 secunde