€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Ibrahimovic susține că este victima rasismului în Suedia

Ştire online publicată Marţi, 09 Ianuarie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Zlatan Ibrahimovic a afirmat, într-un interviu pentru televiziunea Canal +, că este victima rasismului în Suedia, țara în care s-a născut în urmă cu 36 de ani în familia unor imigranți din fosta Iugoslavie, relatează presa internațională.

Ibrahimovic și-a amintit primii său pași în cariera de fotbalist: "Când am început la Malmo, nu eram acceptat ca toți ceilalți. De ce? Fiindcă mă chema Ibrahimovic. Nu Andersson, Svensson, toate aceste nume tipic suedeze".

Potrivit atacantului, această tendință continuă: "Ei (presa - n. r.) continuă să mă atace. Fiindcă nu acceptă că sunt Ibrahimovic. Dacă alt jucător ar comite greșelile pe care le fac eu, l-ar apăra. Când e vorba de mine, nu mă apără. Asta însă îmi convine, asta sunt lucrurile care m-au făcut mai puternic. Acum vorbesc de rasism. E vorba de rasism. Nu spun că e rasism pe față, ci unul ascuns. (...) Fiindcă nu mă cheamă Andersson sau Svensson. Dacă m-ar chema astfel, crede-mă, m-ar apăra chiar dacă... chiar dacă aș jefui o bancă."

Ibrahimovic a mai povestit despre adolescența sa, în care nu a mâncat întotdeauna pe săturate: "Avea 15 ani, trebuia să plătesc ca să particip la un turneu cu Malmo. Nu câștigam însă bani. Tata mi-a dat banii pentru chirie ca să merg la acest turneu."Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7426 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3943 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2952 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7058 secunde