"Ibracadabra" se întoarce! Cu ce echipă semnează marele Zlatan

Vineri, 08 Noiembrie 2019
1005
Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic va reveni la clubul italian de fotbal AC Milan după ce a jucat cu succes la formația LA Galaxy, a anunțat comisarul ligii profesioniste nord-americane (MLS), Don Garber, citat de Reuters.

Jucătorul scandinav (38 ani) a evolua în ultimele 18 luni în MLS, la echipa californiană, dar contractul său va expira la finalul anului și mai multe cluburi europene au fost menționate ca posibilă destinație pentru Ibrahimovic.

Zlatan Ibrahimovic a jucat la Milan între 2010 și 2012, marcând 42 de goluri în 61 de meciuri de campionat, iar Garber a precizat că jucătorul va reveni în Serie A.

''Zlatan este un tip foarte interesant'', a declarat Garber pentru ESPN. ''E un tip de 38 de ani, care va fi transferat de AC Milan, unul dintre cele mai mari cluburi din lume'', a mai spus șeful MLS.

Ibrahimovic a fost inclus în echipa ideală a MLS în 2018 și 2019, marcând 53 de goluri în liga americană.

În acest sezon, Galaxy s-a oprit în semifinalele Conferinței de Vest, învinsă de concitadina Los Angeles FC cu scorul de 5-3.

Pe 29 octombrie, Zlatan Ibrahimovic a dat de înțeles, pe Instagram, că va reveni în campionatul Spaniei. "Bună, Spania! Ghici ce, mă întorc", a scris atacantul de 38 de ani.

Pagina a fost generata in 0.3674 secunde