Iată motivul pentru care Săgeata Năvodari nu a primit licența pentru Liga I

610
Iată motivul pentru care Săgeata Năvodari nu a primit licența pentru Liga I - fotbalsageata-1370162592.jpg

Articole de la același autor

Ieri, în urma unei decizii luate în cadrul Adunării Generale a Federației Române de Fotbal, Săgeata Năvodari nu a primit licența pentru Liga I, fiind singura din cele patru echipe promovate în această situație. Motivul pare să fie legat de documentația pentru Stadionul "Oțelul", pe care năvodărenii ar urma să joace partidele de primă ligă din sezonul următor.




"Problema a fost cu contractul de stadion. Ni s-a comunicat că trebuie să aducem niște hârtii conform cu originalul. Le-am adus, dar le-am depus după ce s-a încheiat termenul de depunere. Noi depusesem hârtia conform că Oțelul este de acord ca Săgeata să joace pe stadionul lor, însă trebuia contractul cu plan de evacuare, cu omologare, cu schițe, cu tot ! Acum, am făcut apel. În rest, totul este în regulă. Până la sfârșitul săptămânii, sperăm să avem un răspuns", ne-a spus Mihai Terzi, directorul sportiv al grupării de pe litoral.


Dacă va primi licența, cei de la Săgeata au confirmarea din partea primarului Nicolae Matei că lucrările de modernizare a stadionului "Flacăra" vor demara: "Ne-a promis domnul primar că rezolvă toate problemele !", a precizat Terzi.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5463 secunde