€ 4.7205
£ 5.2885
$ 4.1484

Mai multe ştiri online:

Ianis Hagi, pe lista celor mai promițători 50 de jucători din Europa

Ştire online publicată Miercuri, 09 Ianuarie 2019. Autor: Mihai CHELEȘ
UEFA a publicat, zilele trecute, o listă cu 50 de jucători care evoluează la formații din Europa și care ar putea avea un impact important în anul 2019. Printre ei, se regăsesc și doi români: Ianis Hagi, de la FC Viitorul, și Ionuț Radu, de la Genoa. 
Cei doi sunt colegi la echipa națională de tineret a României, care a reușit calificarea la Campionatul European din acest an, după o pauză de 20 de ani. 
Site-ul UEFA a făcut și câte o scurtă caracterizare celor doi fotbaliști nominalizați din România. Referitor la Ianis Hagi, UEFA remarcă faptul că acesta este căpitanul Viitorului, club deținut și antrenat de tatăl său, Gheorghe Hagi, și că are calități asemănătoare cu acesta. De asemenea, Ionuț Radu este văzut ca un fotbalist cu evoluții foarte bune în partidele din Serie A și care promite foarte mult. 
Pe listă, alături de cei doi tineri jucători români, mai apar jucători precum Vinicius Junior (Real Madrid), Nicolo Zainolo (AS Roma), Jadon Sancho (Dortmund) sau Luka Jovic (Eintracht Frankfurt). 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7469 secunde