România U21, la un pas de semifinalele EURO 2019

Ianis Hagi: "Mai avem destule meciuri de jucat!"

271
Ianis Hagi:

Articole de la același autor

Ianis Hagi este pe val! Fotbalistul Viitorului a marcat în ambele partide pe care naționala U21 a României le-a susținut la turneul final al EURO 2019 și consideră că tricolorii mai au suficientă energie pentru meciurile care vor urma. 


Mijlocașul ofensiv al naționalei U21 a României Ianis Hagi a declarat, după victoria cu Anglia, că formația pregătită de Mirel Rădoi are resurse necesare pentru a mai juca destule meciuri la turneul final al EURO 2019, care se desfășoară, în aceste zile, în Italia și San Marino. 


"Gândul nostru a fost să câștigăm meciul, un egal îi scotea pe ei din calcule, dar ne făcea și nouă viața mai grea cu Franța, pentru că ar fi trebuit să câștigăm. Când vezi pe teren că poți, că ai speranțe că se poate câștiga, mergi până la capăt, încerci să marchezi acel gol în plus și să devii învingător. Avem energie în continuare, au trecut doar două meciuri, mai avem destule de jucat", a declarat Ianis Hagi la TVR. 


Decarul naționalei l-a lăudat pe marcatorul celor două goluri decisive, Florinel Coman, pe care îl cunoaște de la 11 ani. 
"Îl știu pe Coman de la 11 ani, știu ce talent are, ce jucător este. A avut un sezon incredibil. Îmi doresc să îl văd cât mai sus, pentru că merită, este un copil care muncește și își vede mereu de treaba lui. El poate face diferența oricând", a mai spus Ianis Hagi. 


La rândul său, atacantul George Pușcaș este de părere că, alături de colegii săi, reprezintă o "generație de fier", care nu renunță la luptă până la final. 
"Cred că s-a descoperit o nouă generație de fier. Când am început să marcăm, cred că s-au descoperit resursele, alergasem atât de mult în prima repriză, încât am zis că în a doua repriză ieșim și dăm totul pe teren. Din adrenalina pe care o aveam, nu voia nimeni să iasă de pe teren, voiam să ieșim învingători", a declarat Pușcaș. 


XXX 
Naționala României a reușit o victorie de senzație în fața Angliei, scor 4-2 (0-0), vineri, la Cesena, în Grupa C a Campionatului European de fotbal U21. 


Tricolorii s-au impus în fața semifinalistei de la ediția trecută prin golurile marcate de George Pușcaș (min. 76 - penalty), Ianis Hagi (min. 85) și Florinel Coman (min. 89 și 90+3), pentru britanici marcând Demarai Gray (min. 79) și Tammy Abraham (min. 87).


Astăzi, se joacă ultimele partide din grupă: Franța - România (la Cesena, ora 22.00, în direct la TVR 1) și Croația - Anglia (la Serravalle/San Marino, ora 22.00, în direct la TVR 2). 


În semifinale, acced echipele câștigătoare ale celor trei grupe și cea mai bună ocupantă a locurilor secunde. Primele patru clasate se califică la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5838 secunde