Ianis Hagi: "La EURO, a fost un sentiment unic…"

167
Ianis Hagi:

Articole de la același autor

Mijlocașul ofensiv al echipei naționale de fotbal U21 a României Ianis Hagi a declarat, la finalul partidei cu Germania, din semifinalele EURO 2019, că toți componenții lotului sunt conștienți că puteau juca o finală de Campionat European, dar au tot viitorul în față. 


"Vreau să le mulțumim tuturor suporterilor că au venit să ne susțină pe căldura asta. Nu știu dacă a fost oboseală, ambele echipe au jucat din trei în trei zile, fizic cred că stăteam la fel. Este puțină dezamăgire, am fost aproape de prima noastră finală. Dar avem tot viitorul în față, suntem tineri, mai avem 15 ani de carieră în față, avem foame de victorii, de turnee finale, de trofee și cred că ăsta este cel mai bun lucru cu care putem rămâne după acest turneu. 
A fost ceva unic să câștigi grupa cea mai grea de la EURO, să le ții piept tuturor adversarilor, celor mai bune echipe din Europa, este un sentiment unic. Aceste două săptămâni cât am stat în Italia, cu suporterii care au fost alături de noi, au fost ceva incredibil. Sper să fie în continuare alături de noi", a declarat Ianis Hagi, la finalul partidei. 


Finala, duminică, în direct la TVR 
Selecționata României a fost învinsă de Germania, scor 2-4 (2-1), joi seara, în semifinalele Campionatului European de fotbal Under-21 din Italia și San Marino, pe stadionul "Renato Dall'Ara" din Bologna. 
În marea finală, programată duminică, de la ora 21.45 (în direct la TVR 1 și TVR HD), pe Dacia Arena din Udine, se vor întâlni naționalele Germaniei și Spaniei, ibericii trecând în semifinale, scor 4-1, de Franța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6512 secunde