Cei mai buni jucători sub 21 de ani din fotbalul mondial

Ianis Hagi, în Top 10, alături de Mbappe și Joao Felix

482
Ianis Hagi, în Top 10, alături de Mbappe și Joao Felix - fotbal-1559582129.jpg

Articole de la același autor

Site-ul de specialitate Transfermarkt a întocmit un clasament al celor mai productivi jucători sub 21 de ani din fotbalul mondial. La realizarea sa, au fost luate în considerare reușitele din sezonul 2018-2019 din campionatul intern. 
Cu 10 goluri marcate și 7 pase decisive reușite în stagiunea recent încheiată, căpitanul Viitorului, Ianis Hagi, ocupă locul 10 într-un top care îi mai cuprinde pe francezul Kylian Mbappe (PSG), Jadon Sancho (Borussia Dortmund), Joao Felix (Benfica) sau Martin Odegaard (Vitesse Arnhem). 


XXX 
La doar 21 de ani, vârstă pe care o împlinește astăzi, Virgil Ghiță a încheiat fantastic cel mai bun sezon din carieră, cu un gol în finala Cupei României ce a deschis drumul echipei spre al doilea trofeu din istorie. 
Ghiță a debutat în Liga 1 la doar 19 ani, într-un meci cu CFR Cluj, și treptat a devenit unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei. Tânărul fundaș al Viitorului își face simțită prezența și în careul advers, având deja trei goluri marcate (unul în Liga 1 și două în Cupa României). 
Component de bază și al naționalei U21, Ghiță speră la un turneu final foarte bun la Campionatele Europene din Italia. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6214 secunde